Principele Nicolae al României îşi lansează la Timişoara volumul „Bunicul meu Regele Mihai”

Principele Nicolae şi Regele Mihai. Sursă foto: Facebook / Nicolae al României

Nepotul Regelui Mihai, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, îşi va lansa la Universitatea de Vest din Timişoara volumul Bunicul meu Regele Mihai.

 

Lansarea volumului la Timişoara, care se va face în prezenţa Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României, va avea loc marţi, 21 noiembrie, de la ora 16, în amfiteatrul A01 al Universităţii de Vest din Timişoara. Vor vorbi rectorul UVT, Marilen Pirtea, profesorii universitario şi scriitorii Vasile Popovici și Marcel Tolcea şi scriitorul Robert Șerban.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe și cu proiecția filmului Regele Mihai. Drumul către casă, tot în amfiteatrul A01 al UVT.

Această carte-album, publicat la editura Vremea, în 2021, în onoarea împlinirii a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai, reprezintă o incursiune în viața de familie a Majestății Sale. Fotografiile au fost selectate de Nicolae al României, din dorința de a ni-l prezenta pe Regele Mihai în ipostaza în care l-a cunoscut el însuși – cea de bunic, de cap al familiei.

„Veți întâlni în aceste pagini o perspectivă inedită, de care doar noi, familia, ne-am bucurat până acum. Mihai, «papa» sau «apapa» cum îl numeam noi, familia, știa mereu cum să ne aducă un zâmbet pe buze, reușind totodată să ne învețe ce înseamnă disciplina, respectul, responsabilitatea. Sunt lecții a căror valoare o simt acum”, spune Nicolae al României.

Cei care doresc să participe la eveniment sunt invitaţi să se înscrie în prealabi completând formularul de pe acest link.

 

 


Google News icon  Urmăriți Puterea a Cincea și pe Google News


Print Friendly, PDF & Email

Alte articole ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.