Inamicii României


Cred că a sosit din plin clipa să spunem lucrurilor pe nume. PSD simbolizează dispreţul total pentru interesul naţional al României. La ora actuală, Dragnea şi mafia pesedista pun sub semnul întrebării însăşi apartenenta ţării la alianţele care ne asigură autentica independenţă şi reala prosperitate.

 

Înfricoşaţi de spectrul binemeritatei pedepse pentru fărădelegile comise de ani şi ani de zile, aceste otrepe nu se dau în lături de la nicio ticăloşie spre a rămâne la putere. Sunt disperaţi şi tocmai de aceea, capabili de crimă. Este vorba de întemeierea unei noi dictaturi în România. Toate mecanismele propagandistice şi poliţieneşti pesediste sunt mobilizate acum în acest sens. Isterizaţi, pesediştii vor să creeze isterie. Panicaţi, însămânţează frică şi panică. Este cazul, prin urmare, să ne păstrăm calmul şi să le răspundem prin auto-împuternicirea noastră civică.

Am scris vreo două luni că bate vânt de dictatura în România. Speram din tot sufletul să mă înşel. Din păcate, suntem martorii efortului de o diabolică perseverenţă al infractorului piroman Dragnea, susţinut de manechinul-paţachină Tăriceanu, de agramata Dăncilă, de Olguţa în blănuri, de bezmeticul malign Toader şi de alţi sceleraţi neghiobi, de a înmormânta libertăţile democratice în România.

Cei care credem în ele avem obligaţia de a nu îngenunchea. Sunt convins că presiunile civice şi vocea comunităţii democratice globale vor înclina balanţa în favoarea noastră. La opt decenii de la Războiul Civil din Spania, spunem şi noi: No pasaran!

 

Articol publicat şi de MarginaliaEtc.

Print Friendly, PDF & Email

Articole din aceeaşi categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.