Gabriel Liiceanu şi Horia Roman Patapievici, printre autorii care vor veni la Bookfest Timişoara


Foto: Fundaţia Humanitas Aqua Forte

O nouă ediţie a Salonului de Carte Bookfest Timişoara îi va întâmpina pe iubitorii de carte cu o ofertă de peste 40.000 de volume şi cu o serie de personalități de marcă ale culturii scrise. Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Radu Paraschivescu sunt printre autorii care şi-au anunţat participarea la Bookfest Timişoara.

 

Salonul de Carte Bookfest Timișoara, ajuns la cea de-a IX-a ediție, aduce cele mai bune cărți ale momentului la Centrul Regional de Afaceri (Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22), în perioada 12 – 15 martie.

La Bookfest, iubitorii de carte timișoreni vor avea la dispoziţie o ofertă de carte foarte bogată, peste 40.000 de volume, majoritatea aflate la reducere față de prețul din librării, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, dar și o variată gamă de titluri pentru toate interesele și toate buzunarele.

Vor fi prezenți mai mult de 40 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din România – Art, Cartea Românească Educațional, Corint, Didactica Publishing House, Fischer International, Herald, Humanitas, Linghea, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Paralela 45, Polirom, Polydis, RAO, Trei, Editura Universității de Vest din Timișoara –, distribuitori de carte, distribuitori de muzică, dar și distribuitori de jocuri interactive pentru copii.

Programul evenimentelor va cuprinde peste 30 de lansări de carte și sesiuni de autografe ce vor oferi publicului timișorean oportunitatea de a se întâlni cu personalități de marcă ale culturii scrise din România. Printre autorii prezenţi la Bookfest Timişoara sunt Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Radu Paraschivescu, Cristian Presură, Tatiana Niculescu, Vlad Zografi, Mircea Mihăieș, Radu Pavel Gheo, Wilhelm Tauwinkl, Claudiu T. Arieșan,  Marcel Tolcea, Viorel Marineasa, Daniel Vighi, Cristian Pătrăşconiu, Robert Șerban, anunţă organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Totodată, iubitorii de muzică folk vor putea participa în prima seară a Bookfest la un concert acustic susținut de binecunoscutul folkist Ducu Bertzi.

Intrarea publicului va fi liberă, salonul de carte putând fi vizitat în toate cele patru, între orele 10 și 20.

Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România.

Print Friendly, PDF & Email

Articole din aceeaşi categorie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.