Uraganul Veorica


Azi, din nou, Viorica Vasilica Dăncilă. „România se situează pe locul 7 în ceea ce priveşte dinamica exporturilor totale, devastând state puternice, precum Franţa, Germania sau Italia.

 

Iarăși, și iarăși, și iarăși – atât de des, atât de penibil, atât de jalnic  – încât, când vorbim despre limba română, Elena Ceaușescu pare de rang academic prin comparație cu proxy-ul lui Liviu Dragnea din fruntea Guvernului României.

Prin urmare, dacă „devastând” și nu „devansând” și dacă luăm în calcul și restul sutelor de greșeli elementare de limbă română pe care le face premierul României, riscăm prea mult dacă spunem că, în raport cu limba noastră, avem de-a face cu Uraganul Veorica? Uragan, de fapt, nu numai în raport cu limba română…

Ei bine, în aceste condiții, putem să nu criticăm un asemenea neant de gândire la purtător cum pare să fie cazul de față, chiar dacă, acum câteva luni (sper că nu ați uitat!), dna Alina Mungiu-Pippidi, un fel de intelectual part-time al dnei Dăncilă, ne spunea direct și fără nicio precauție: „Cei care îi critică gafele Vioricăi Dăncilă sunt niște mizerabili”?

 

Articol publicat şi pe MarginaliaEtc.


Articole din aceeaşi categorie:

2 Răspunsuri

  1. Hanns spune:

    Veronica sau Vasilica , cum o cheama pe aceasta fantoma a Guvernului de infractori si analfabeti sunt prodususul legi Ceausiste, din 1968 trecuti multi prin scoala cum treceam in copilarie Gastele prin balta

  2. Calin spune:

    De ce nu tace idioata asta???????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.