Cristian Tudor Popescu va vorbi la Timişoara despre manipularea în presă

Cristian Tudor Popescu. Foto: Arhivă personală / Facebook

În Săptămâna de inițiere la UVT – eveniment care face parte din calendarul acţiunilor de deschidere a noului an universotar la Universitatea de Vest din Timişoara –, jurnalistul Cristian Tudor Popescu se întâlnește cu tinerii din Timișoara pentru a le vorbi despre manipularea în presă.

 

Conferinţa, intitulată chiar Despre manipularea în presă, va avea loc miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 17, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara.

Manipularea în presă – subliniază organizatorii evenimentului – este un subiect de mare importanță în zilele noastre, având un impact semnificativ asupra modului în care înțelegem și interpretăm informațiile care ajung la noi. Cristian Tudor Popescu va discuta cu tinerii din Timișoara despre modurile în care putem recunoaște și contracara manipularea în presă.

Moderatorul evenimentului va fi scriitorul Robert Șerban, care va ghida discuția și va asigura un schimb constructiv de idei între Cristian Tudor Popescu și publicul prezent.

Evenimentul este organizat de UVT în cadrul Timișoara Ideas Fest, un proiect dedicat ideilor și oamenilor care inspiră comunități, şi face parte din programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. Finanțarea este asigurată prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii și cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023.

 


Google News icon  Urmăriți Puterea a Cincea și pe Google News


Print Friendly, PDF & Email

Alte articole ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.